Вестник БЪЛГАРИЯ - вестникът на българите в САЩ

понеделник
февруари 19
Home АРХИВИТЕ СА ЖИВИ!

Борисов: България се нуждае от обединение, труд и просвета

Е-мейл Печат ПДФ

"България се нуждае от обединение, труд и просвета. Заедно постигнахме много. Вярвам, че ще продължим да вървим по единствения възможен път на развитие – европейският."
Това се казва в поздравителен адрес на лидера на ГЕРБ и бъдещ премиер за тети път Бойко Борисов, публикуван в официалния му сайт по случай Деня на труда в понеделник.


"Няма успешна държава без икономически постижения и добро образование. Развитата икономика и образованата нация са национални приоритети, за които ще работим неуморно", пише още Борисов.
Той припомня, че на последните парламентарни избори ГЕРБ е получила гласовете на 43% от хората с висше образование в страната, като над 53% от избирателите й са на между 31 и 60 години.
"Мнозинството от сънародниците ни, които живеят в чужбина, също избраха ГЕРБ. За нас това е голяма чест и голяма отговорност. Вярвам, че заедно ще изградим бъдещето на България като страна със стабилна и работеща икономикa и ще осигурим по-добър живот за всички български граждани", казва още лидерът на ГЕРБ.
Според него "работещите хора са локомотивът на държавното развитие, те създават силната икономикa, която е определяща за високите доходи на всички граждани".
"Затова аз се обръщам към работещите българи с уважение и благодарност, поемайки ангажимент за сериозна държавна подкрепа към бизнеса и активните граждани. Трябва да обединим усилията си в името на общата цел – да изграждаме и развиваме по-добро бъдеще за нашите деца", се казва още в поздравителния адрес на бъдещия премиер.
Както е известно, през миналата седмица ГЕРБ подписа коалиционно споразумение с "Обединени патриоти" непосредствено преди президентът Румен Радев да връчи мандат за съставяне на правителство на Борисов и заместника му Цветан Цветанов. Предстои коалиционните партньори да договорят пърсоналния състав на кабинета и той да бъде гласуван от парламента през тази седмица.

 


www.mediapool.bg

 
  • Консултации

  • Последни

  • Най-четени

АНКЕТА

КЪДЕ БИХТЕ ЕМИГРИРАЛИ?
 

Реклама

www.vigdentalinc.com
Заповядайте в новооткрития зъболекарски кабинет на д-р Ива Арнаудова
www.navigationinc.net
The new innovation in the Transportation and Logistics industry
www.bulgaria-weekly.com
Вестник "БЪЛГАРИЯ" - Най-големият български седмичник в САЩ:
www.slavi-photography.com
Фотографския свят на Слави

Online Newspapers and Magazines
World's largest online newspaper and magazine directory for local, national and international news.

“Верея"
Училище за български народни танци
Банер

Партньори

Банер
Банер
Банер