Вестник БЪЛГАРИЯ - вестникът на българите в САЩ

понеделник
февруари 19
Home АРХИВИТЕ СА ЖИВИ!

Зам.-главен прокурор накарал секретар да промени протокол по делото за рефередума

Е-мейл Печат ПДФ

Заместник-главният прокурор и ръководител на Върховната административна прокуратура Ася Петрова е накарала съдебен секретар да промени протокола по делото за референдума на Слави Трифонов, съобщи "Дневник". Прокурор Петрова повикала секретаря в кабинета си и й дала две флашки, от които съдебната служителка да вземе репликите й за допълване на документите. Това се разбра в понеделник по време на заседанието по делото от думите на съдебния секретар.
Ася Петрова обясни, че е видяла протокола от последното заседание по делото, разбрала, че е непълен, и внесла искане за допълването или поправката му. В протокола било отразено само, че председателят на съдебния състав я е попитала: "Ще участвате ли?". Това, което се случило обаче, е било по-различно, обяснява Ася Петрова. Тя казва, че подробно се аргументирала защо може да участва и в производството пред втората инстанция. Съдът освен това се съгласил с доводите ѝ, което не било обаче отразено в протокола.
След като бе изслушан запис от последното заседание и бе констатирано определено несъответствие между казаното от страните и записаното в протокола, бе разпитан съдебният секретар. Тя заяви, че несъответствието се дължи на факта, че след съдебното заседание била извикана в кабинета на прокурор Петрова. Прокурорът ѝ дала на флашка с два файла - единият за думите ѝ по хода на делото, а другият - по същество на спора. След като съдебният секретар установил, че това е по-обширно от записаното от нея в залата, просто копирала материалите от двата файла, съобщава "Дневник".


www.mediapool.bg

 
  • Консултации

  • Последни

  • Най-четени

АНКЕТА

КЪДЕ БИХТЕ ЕМИГРИРАЛИ?
 

Реклама

www.vigdentalinc.com
Заповядайте в новооткрития зъболекарски кабинет на д-р Ива Арнаудова
www.navigationinc.net
The new innovation in the Transportation and Logistics industry
www.bulgaria-weekly.com
Вестник "БЪЛГАРИЯ" - Най-големият български седмичник в САЩ:
www.slavi-photography.com
Фотографския свят на Слави

Online Newspapers and Magazines
World's largest online newspaper and magazine directory for local, national and international news.

“Верея"
Училище за български народни танци
Банер

Партньори

Банер
Банер
Банер