Вестник БЪЛГАРИЯ - вестникът на българите в САЩ

понеделник
февруари 19
Home Седмицата САЩ Силвия Каптиева за продукта "BEVARED"

Силвия Каптиева за продукта "BEVARED"

Е-мейл Печат ПДФ

chervenkova1- Здравей, Силвия! Ти си единственият дистрибутор на продукта "BЕVARED" в САЩ. Разкажи ни повече за него.

- BEVARED Diet by Vania Chervenkova е новa за българския, както и за американския пазар хранителна добавка, която служи за редуциране на теглото. Създадена е изцяло на билкова основа.

- Как се приема?
- Опаковката включва 30 таблетки х 750 мг. всяка, като това количество е за 30 дневен прием. За постигане на максимален ефект дневната доза е 1 таблетка сутрин на гладно, в продължение минимум на 3 месеца.

- Освен редуциране на теглото, какво друго предназначение има "Bevared"?
- "Bevared" подобрява цялостния метаболизъм. Благоприятства механиката на храносмилане и усвояване на вещeствата. Поддържа нормалните нива на кръвната захар, както и допринася за защита на клетките от оксидативен стрес.

- Какво съдържа самият продукт?
- BEVARED е изцяло натурален продукт, без ГМО, оцветители и подсладители. Включва растителни екстракти, натурални витамини и аминокиселини. 100% от растителните съставки са произведени от биологично отглеждани култури. Екстрактите се добиват чрез екстракция с разтворител от сушените, почистени и смлени растения, с последващо филтриране и сушене, до пълно отделяне на ценните биологично активни вещества. Така всички те действат в синхрон за максимално ускоряване на метаболизма от една страна, потискане на апетита от друга страна и цялостно разграждане на мазнините за бързо, дълготрайно и здравословно понижаване на теглото.

- От кога е на пазара и има ли ефект?
- На пазара е от 3 октомври 2016 г. От 2 години в България е изключително популярен този хранителен режим, известен като "Диетата на Ваня Червенкова". Може би много от вас са запознати, че цикълът на диетата продължава 12 дни, като включва 6 типа храни, всяка от тях се консумира по 2 последователни дни.

- Запозната ли си как се стига до създаването на този продукт?
- Ваня Червенкова се е срещала с много водещи диетолози от Великобритания. След продължителни консултации с тях, те създават за нея новата формула, изцяло на натурална основа - BEVARED Diet by Vania Chervenkova. Тази жена доказа на много хора, че чрез този хранителен режим може да се постигнат забележителни резултати, свързани с наднорменото тегло и с т.нар. йо-йо ефект.

- Какво означава името на продукта "БИВАРЕД"?
- BEVARED означава: BE - Бъди, VA - Ваня, RED - Червенкова.

- От къде желаещите тук могат да си го закупят?
- Продуктът е на американския пазар от началото на май 2017 г. Засега може да се намери в българските магазини „SERDIKA" и „MALINCHO", както и в българската аптека в Чикаго. Също и в Индианаполис, в салон „EUROPEAN STYLE SALON". Може да се намери и на нашата фейсбук страница Bevared USA. Скоро продуктът ще бъде достъпен и за територията на цяла Америка на нашия уеб сайт: www.bevaredusa.com.

 

Радостина Павлова
кореспондент на в. "България"

 
  • Консултации

  • Последни

  • Най-четени

АНКЕТА

КЪДЕ БИХТЕ ЕМИГРИРАЛИ?
 

Реклама

www.vigdentalinc.com
Заповядайте в новооткрития зъболекарски кабинет на д-р Ива Арнаудова
www.navigationinc.net
The new innovation in the Transportation and Logistics industry
www.bulgaria-weekly.com
Вестник "БЪЛГАРИЯ" - Най-големият български седмичник в САЩ:
www.slavi-photography.com
Фотографския свят на Слави

Online Newspapers and Magazines
World's largest online newspaper and magazine directory for local, national and international news.

“Верея"
Училище за български народни танци
Банер

Партньори

Банер
Банер
Банер