Вестник БЪЛГАРИЯ - вестникът на българите в САЩ

вторник
февруари 20
Home Седмицата САЩ САЩ рестартират системата за зелена карта

САЩ рестартират системата за зелена карта

Е-мейл Печат ПДФ

Поради технически проблеми лотарията за зелена карта DV-2019 ще започне отначало и всички регистрации, направени преди 18 октомври 2017 г., трябва да бъдат подадени отново, за да бъдат взети под внимание, съобщиха от посолството на САЩ у нас.
Новият регистрационен период за програмата DV-2019 ще започне за подаване на електронни заявки за участие в 19:00 ч. българско време в сряда на 18 октомври 2017 г. и ще приключи в 19:00 ч. българско време в сряда на 22 ноември 2017 г.
Ако сте се регистрирали преди сряда на 18 октомври 2017 г., вашата заявка за участие няма да бъде взета под внимание и ще трябва да подадете нова заявка през новия регистрационен период. Можете да подадете една нова заявка, без да бъдете дисквалифициран/а за подаване на няколко заявки. Хората, които подадат повече от една заявка за участие през новия регистрационен период, ще бъдат дисквалифицирани.
Кандидатите ще имат достъп до електронния формуляр за участие (E-DV) на официалния сайт на програмата, dvlottery.state.gov, по време на регистрационния период.
Инструкциите за участие в програмата са налични и на уебстраницата на Държавния департамент usvisas.state.gov/dv/instructions.
Всички други изисквания за участие остават непроменени.
От 15 май 2018 г. участниците в програмата DV-2019 ще могат да използват уникалния номер за потвърждение на регистрацията им, за да проверят онлайн чрез Entrant Status Check на сайта dvlottery.state.gov дали тяхната молба е изтеглена. Функцията Entrant Status Check ще предоставя информация на изтеглените участници как да кандидатстват за имигрантска виза DV за себе си и за членовете на техните семейства, които отговарят на изискванията.
Държавният департамент ще потвърждава датите на интервютата за визи чрез Entrant Status Check.


www.mediapool.bg

 
  • Консултации

  • Последни

  • Най-четени

АНКЕТА

КЪДЕ БИХТЕ ЕМИГРИРАЛИ?
 

Реклама

www.vigdentalinc.com
Заповядайте в новооткрития зъболекарски кабинет на д-р Ива Арнаудова
www.navigationinc.net
The new innovation in the Transportation and Logistics industry
www.bulgaria-weekly.com
Вестник "БЪЛГАРИЯ" - Най-големият български седмичник в САЩ:
www.slavi-photography.com
Фотографския свят на Слави

Online Newspapers and Magazines
World's largest online newspaper and magazine directory for local, national and international news.

“Верея"
Училище за български народни танци
Банер

Партньори

Банер
Банер
Банер